LEASEN VAN benzine BEZORGSCOOTERS

Met de Sym X-Pro heeft u de beschikking over de meest veelzijdige bezorgscooter. Met zijn compacte en wendbare karakter is Sym X-Pro opgewassen voor iedere taak. In onderstaand overzicht zijn alle eigenschappen van deze scooter afgebeeld.

benzineSCOOTER

VANAF € 61,50
61,50 exclusief 21% BTW, wekelijks
  • inclusief onderhoud en reparatie
  • binnen 24 uur oplossen storing
  • inclusief all-risk verzekering
  • inclusief Tracefy track systeem

*Prijzen zijn inclusief service en onderhoud, inclusief all-risk verzekering, met een eigen risico aan derden van € 1.250,00 en een maximaal eigen risico aan de scooter van € 500,00.

Sym x-pro benzine bezorgscooter

De X-Pro is voorzien van een stevige drager die beschikt over een draaggewicht van maximaal 40 kilogram. De velgen zijn extra beschermd dankzij de zwarte poedercoating.

De Sym X-Pro maakt gebruikt van een Euro5-motor die minder belastend is voor het milieu als het gaat om de uitstoot van sommige schadelijke stoffen.

SYM bestaat inmiddels al meer dan 60 jaar. Jaarlijks worden er meer dan 500.000 voertuigen geproduceerd en dat maakt SYM één van de grootste fabrikanten uit de tweewielerindustrie.  

Met certificaten die voldoen aan de strenge criteria zoals ISO 9001 en ISO 9002 legt SYM de lat hoog. 

bezorgscooter
bezorgscooter

specificaties

LxBxH
1870x690x 125 mm
Vermogen
2200W
Maximaal vermogen
2200W
Maximum snelheid
45km/h
Gewicht
118kg
Maximum torque
3.0 Nm / 6,000 rpm
Emissie
Euro 5
Brandstofsysteem
E.F.I.
Voorrrem
Schijfrem
Achterrem
Trommelrem
Schokdemping voor
Telescopisch
Schokdemping achter
Dubbel

De Sym X-Pro is geschikt om iedere bezorgopdracht in iedere stad uit te voeren. Door zijn grote gebruiksgemak en compacte afmetingen worden uw bestellingen snel op de plaats van bestemming afgeleverd. Vele bezorgbedrijven gingen u al voor in de keuze voor de Sym X-Pro. Deze wendbare bezorgscooter heeft door de strenge kwaliteitseisen van Sym een bijzonder lage storingsgevoeligheid. Hierdoor bent u verzekerd van een volledige inzet van uw scooters zodat uw bezorgplanning onverhoopt door kan gaan.

DETAILAFBEELDINGEN

meer informatie over het leasen van bezorgscooters?