LEASEN VAN bezorg e-bike

De Deliver-E+ is een bezorg e-bike voorzien van een onderhoudsarme en betrouwbare beltdrive riemaandrijving. Samen met de krachtige SyncDrive Sport 70 Nm motor levert dit een uitermate betrouwbare aandrijving die onder de meest veeleisende omstandigheden blijft functioneren.

Giant deliver-E+

VANAF € 31,50
31,50 exclusief 21% BTW, wekelijks
  • inclusief onderhoud en reparatie
  • binnen 24 uur oplossen storing
  • geïntegreerde accu
  • Tracefy track systeem

Giant deliver-e+ bezorg e-bike

De Deliver-E+ is specifiek ontwikkeld voor de food delivery markt, waarbij rekening gehouden is met intensief en langdurig gebruik in allerlei omstandigheden. 

Deze bezorg e-bike is robuust uitgevoerd met onderdelen die tegen een stootje kunnen: een overgedimensioneerd aluminium frame met stevige dubbele standaard, wielen met extra dikke spaken en hydraulische schijfremmen. 

De Giant EnergyPak accu is weggewerkt in de onderbuis, wat een strak, gestroomlijnd ontwerp van de onderbuis geeft. Bovendien is de accu zo goed beschermt en zorgt de positie in de onderbuis voor een lager zwaartepunt en daarmee een betere wegligging.

 

bezorg e-bike
elektrische bezorgscooter

specificaties

Motor
Giant SyncDrive Sport
Vermogen
70Nm torque
Sensoren
PedalPlus 6-sensor
Banden
Schwalbe
Accu
500Wh
Velgen
Mach1 Trucky 30
Frame
ALUXX aluminium
Lader
EnergyPak Fast Charger
Remmen
Tektro HD-M275
Kleuren
Gloss White, Matte Black
Ketting
CenterTrack belt
Grips
Velo VLG-690AD2

bezorg e-bike voor zwaar gebruik

Deze e-bike is breed inzetbaar en is uitermate geschikt voor zwaar gebruik. Zo is hij geschikt voor onder meer de bezorging van foodproducten en als verhuurfiets. 

De Deliver-E+ is verkrijgbaar in het wit en in het zwart. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bezorg e-bike? Neem dan, uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

bezorg e-bike

meer informatie over het leasen van bezorgscooters?