LEASEN VAN elektrische BEZORGSCOOTERS

Realiseer lagere bedrijfskosten met de elektrische bezorgscooter Yadea Y1S. Eenvoudig en snel opladen van de accu’s zorgt voor groot gebruiksgemak. In onderstaand overzicht zijn alle eigenschappen van deze scooter afgebeeld.

YADEA Y1S

VANAF € 71,50
71,50 exclusief 21% BTW, wekelijks
  • inclusief onderhoud en reparatie
  • binnen 24 uur oplossen storing
  • inclusief all-risk verzekering
  • inclusief Tracefy track systeem

*Prijzen zijn inclusief service en onderhoud, inclusief all-risk verzekering, met een eigen risico aan derden van € 1.250,00 en een maximaal eigen risico aan de scooter van € 500,00.

yadea y1S elektrische bezorgscooter

De Yadea Y1S is een elektrische bezorgscooter speciaal ontwikkeld voor bezorgbedrijven. Opladen van de accu voor deze elektrische bezorgscooter is snel en eenvoudig.

Deze scooter is voorzien van 14 inch banden die zorgen voor een soepele rit, zelfs op hobbelige wegen. Met een bodemvrijheid van 142 mm is dit de ideale bezorgscooter.

Hydraulische demping van deze bezorgscooter wordt gerealiseerd met drietraps schokdempers die zorgen voor een maximale balans tussen sport en comfort.

Met een dubbele gepaarde tweecilinder schijfrem heeft deze bezorgscooter een korte remweg.

elektrische bezorgscooter
elektrische bezorgscooter

specificaties

LxBxH
1915×670×1125mm
Vermogen
1800W
Maximaal vermogen
2700W
Maximum snelheid
45km/h
Gewicht
103.5KG
Maximum torque
130N.m
Maximale klimhoek
14°
Laadtijd
5 uur
Remmen
Schijfremmen voor en achter
Accu
60 V24AH x2
Schokdemping
Hydraulisch
Wielgrootte
14 inch

Snelladende accu's

De Yadea Y1S beschikt over twee parallel geschakelde accu’s  van 60v24Ah. Met de mogelijkheid om snel op te laden met een korte laadduur van slechts 3,5 uur.

De accu’s en het laadstation beschikken over verschillende ingebouwde veiligheden zoals een bescherming tegen te hoge spanning, overladen en kortsluiting.

Met een speciaal systeem in het onderste gedeelte van de scooter kunnen deze accu’s binnen 1 seconde worden aangesloten, wat veel tijd bespaart bij het aansluiten of wisselen van de accu.

Voor vragen over de capaciteiten van accu’s of over de laadtijden, kunt u, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen.

elektrische bezorgscooter

DETAILAFBEELDINGEN

meer informatie over het leasen van bezorgscooters?