LEASEN VAN elektrische BEZORGSCOOTER vmoto vs1

De Vmoto VS1 is een elektrische bezorgscooter met een bijzonder grote actieradius vergeleken met andere bezorgscooters. In onderstaand overzicht zijn alle eigenschappen van deze scooter afgebeeld.

vmoto vs1

VANAF € 76,50
76,50 exclusief 21% BTW, wekelijks
  • inclusief onderhoud en reparatie
  • binnen 24 uur oplossen storing
  • inclusief all-risk verzekering
  • inclusief Tracefy track systeem

*Prijzen zijn inclusief service en onderhoud, inclusief all-risk verzekering, met een eigen risico aan derden van € 1.250,00 en een maximaal eigen risico aan de scooter van € 500,00.

Vmoto VS1 elektrische bezorgscooter

De Vmoto VS1 is een elektrische bezorgscooter speciaal ontwikkeld voor bezorgbedrijven. Opladen van de accu voor deze elektrische bezorgscooter is snel en eenvoudig.

Met een actieradius van 124 km is de Vmoto een bezorgscooter met uitstekende prestaties. Daarnaast kan VS1 een snelheid van 80 km/u en een koppel van 165 Nm bereiken, zelfs bij volledige belasting.

De zitting met extra dik sponskussen biedt maximaal comfort, terwijl het zeer sterke carbonframe alle ondersteuning biedt die nodig is om een ​​last van 150 kg te dragen (exclusief berijder).

De bagagedrager, gemaakt van koolstofstaal, heeft 1 miljoen zware trillingstests doorstaan ​​en is compatibel met verschillende soorten koffers en koffers.

elektrische bezorgscooter vmoto vs1
elektrische bezorgscooter leasen

specificaties

LxBxH
2049x727x1141 mm
Vermogen
3500 W
Maximaal vermogen
4700 W
Maximum snelheid
52 km/h
Gewicht
127 kg
Laadvermogen
900 W
Maximale klimhoek
14°
Laadtijd
3½ uur
Remmen
CBS
Accu
60 V/45 Ah
Schokdemping
Hydraulisch
Wielgrootte
Voor/achter 16/14"

Snelladende accu's

De Vmoto VS1 beschikt over een accu met een vermogen van 60 V/45 Ah. Met de mogelijkheid om snel op te laden met een korte laadduur van slechts 3½ uur.

Deze elektrisch bezorgscooter is bijzonder gebruiksvriendelijk en heeft een grote actieradius. De dubbele remklauwen zorgen ervoor dat de levensduur van de remmen wel tot 3 keer wordt uitgebreid. 

 

Deze scooter heeft een knop om eenvoudig achter te kunnen rijden. De voetsteunen zijn zeer degelijk uitgevoerd waardoor ze erg goed bestand zijn tegen vallen of stoten. 

Deze scooter wordt geleverd met een Tracefy track systeem. Hiermee kunt u in realtime direct zien waar de scooter zich bevindt.

elektrische bezorgscooter vmoto vs1

DETAILAFBEELDINGEN

meer informatie over het leasen van bezorgscooters?